.Net Developer

Houd je van logica en complexiteit, heb je een opgeruimd karakter en ben je thuis in .Net en C#, kom dan bij Ambition IT werken!

Wij zoeken een .Net developer, die software bouwt, test, oplevert en documenteert, die zelfstandig werkt en die graag van a tot z betrokken is bij uiteenlopende projecten.

Jouw functie

Als .Net developer gebruik je Microsoft .Net met o.a C# voor webapplicaties, Windows Forms applicaties en (web) API’s.

Je werkt in een vast team op onze locatie in Rosmalen, thuis en bij de klant.

Jouw profiel

  • Naast de benodigde vakkennis ben je breed maatschappelijk geïnteresseerd, zodat je in staat bent om de vragen van klanten om te zetten in een helder, inzichtelijk product.
  • Je weet hierbij de grenzen van de mogelijke oplossingen goed te bewaken. Hiermee voorkom je dubbele en trage code.
  • Je bent stressbestendig, flexibel en een doorzetter.
  • Je beschikt minimaal over een MBO werk- en denkniveau.
  • Je hebt ervaring met Microsoft .Net en C#.

Verder kun je zelfstandig goed werken en ben je bereid om in teamverband verschillende softwareoplossingen te bespreken. Hiervoor heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel om projecten te begeleiden. Je doet er alles aan om jezelf en je team naar een hoger niveau te tillen.

Ons aanbod

Wij bieden je een informele en innovatieve omgeving waarin gewerkt wordt met de laatste technologieën aan uitdagende en diverse projecten. Wij bieden een uitstekend salaris plus pensioenbijdrage.

Ook hebben we uitstekende secundaire voorwaarden, waaronder een innovatielab, goede opleidingsmogelijkheden, 26 vakantiedagen, pensioen in eigen beheer met pensioenadvies, ruime parkeergelegenheid en vooral een heel gezellige sfeer.

Waarom bij ons?

Lees alles over waarom je bij ons wilt werken!

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze functie, solliciteer dan direct via info@ambitionit.nl.