Werken bij ons

Waarom werken bij Ambition IT?

Werken bij Ambition IT betekent werken in een inspirerende omgeving in een hecht team van gedreven IT professionals, die kwaliteit en innovatie hoog in het vaandel hebben staan, waar veel kennis en informatie wordt uitgewisseld en waar je snel veel verschillende taken en verantwoordelijkheden krijgt. Onze platte structuur zorgt voor korte, efficiënte communicatielijnen.

In de praktijk werk je aan meerdere projecten tegelijk en switch je regelmatig van de ene naar de andere opdracht. Je kunt je werk zelf indelen; zo kennen wij zeer flexibele werktijden, hebben we thuiswerkmogelijkheden en zijn wij heel alert op een gezonde balans tussen werk en privé.

Wie zijn wij?

Ambition IT is een kleine wendbare speler in de markt van data solutions, gevestigd in ‘s-Hertogenbosch. Wij onderscheiden ons door het afleveren van hoogwaardig maatwerk rondom datasystemen. Wij gaan door totdat we dé passende oplossing hebben gecreëerd en dat doen wij binnen het vooraf afgesproken budget.

Kwaliteit, innovatie en servicegerichtheid vormen de rode draad die door onze aanpak loopt. Wij werken voor klanten die zelf ook innovatief en servicegericht zijn en daardoor niet uit de voeten kunnen met standaard oplossingen. Wij leveren dan ook altijd maatwerk en werken met bevlogen en enthousiaste IT’ers die onze projecten uitmuntend plannen, testen, implementeren en begeleiden.

Onze klanten willen zo min mogelijk gezeur, laten het nadenken graag aan ons over. Het maakt niet uit of het gaat over de fabriek of over rapportages; als de machines maar werken en het rapport te snappen is. We zorgen er voor dat klanten nooit meer van ons af willen en zowel klanten als medewerkers zijn dan ook trots om voor en met ons te werken en dragen dat ook uit naar buiten.

Wat bieden wij?

Je krijgt bij ons een gedegen inwerktraject en gedurende het dienstverband wordt veel aandacht besteed aan het ontwikkelen van jezelf, zowel aan het verwerven van meer technische (IT) skills als persoonlijke vaardigheden. Zo krijg je een ervaren coach en hebben wij naast de opleidingsprogramma’s een innovatie lab, waar je kunt testen, spelen en innoveren.

Wij kennen een persoonsgericht beloningsbeleid. Daarmee bieden wij jou een salaris en arbeidsvoorwaardenpakket dat, net zoals wij dat onze klanten bieden, voor jou op maat gemaakt wordt.

Wat is jouw passie?

Naast een gedegen vakkennis ben je geïnteresseerd in de wereld om je heen en ben je daar ook actief. Hierdoor heb je een brede interesse en kun je je verplaatsen in de vraag van de klant en de juiste oplossing bieden. Sleutelwoorden zijn passie, kwaliteit, creativiteit, innovativiteit en servicegerichtheid.

Op kantoor houden we van een flinke dosis humor. Naast een passie en gedrevenheid voor het werk bij Ambition IT houdt de een met heel zijn hart van Carnaval, terwijl de ander daar niets van moet hebben en juist meer van hard werkende bijen houdt. De honing vindt iedereen dan wel weer lekker. Een derde collega heeft een passie voor handwerken, maar laat deze wel thuis… geen breiwerk tijdens de lunch.

Al zijn de passies verschillend, er ligt een grote mate van creativiteit aan ten grondslag. Deze wordt vervolgens toegepast in het werk: ijverig als bijen wordt alle data aan elkaar gebreid tot een soepel geheel. Alle onderdelen worden in elkaar gezet tot een passend product en voorzien van een likje verf aan de buitenkant: Klaar voor de optocht bij de klant.

Voel jij je aangesproken? Bekijk dan onze vacatures, bel meteen naar 073-5225100 of mail ons op info@ambitionit.nl.